Op Eigen Houtje woonaccessoires


Met de ruime collectie van de meest trendy en toonaangevende Scandinavische woonmerken van OEH Wonen en Lifestyle kan je heerlijk nieuwe ideeën op doen.

Voor de liefhebbers van een landelijke woonstijl of juist een strak moderne woonstijl of zelfs een industriële woonstijl biedt OEH Wonen en Lifestyle een verscheidenheid aan House Doctor woonaccessoires, Hübsch woonaccessoires of bijvoorbeeld Nicolas Vahe woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld eens aan stijlvolle design vazen van glas en theelichten geschikt voor bijv. een waxinelichtje of een stompkaars. En wat dacht u van House Doctor houten lantaarns, Tea lights en kandelaars.

Inspiratie door het zoeken naar het juiste contrast
Hiermee bedoelen we dat het vaak tot de meest verassende en stijlvolle interieurs leidt door een eyecatcher aan je interieur toe te voegen. Soms moet je nét even meer durven door juist met een wat fellere kleur of onverwachte vorm in je strakke en "symetrisch verantwoorde" basic woonstijl te spelen. Kijk bijvoorbeeld eens op onze Retro Living pagina, hier vindt je diverse Vintage en Retro woonaccessoires die een echte eyectachers kunnen zijn in een strak
scandinavisch interieur of minimalistisch interieur.

Woonideeën
Door de soms opvallende Vintage kleuren springt bijv. een Retro GPO platenspeler direct naar de voorgrond en met de moderne kwaliteit en functionaliteiten heeft u tegelijkertijd een fantastisch audio/muziek systeem net een nostalgisch tintje in huis! Of plaats een ouderwetse telefoon met draaischijf (weet je nog?! ) met een Retro kleur op uw minimalistische bijzettafel van House Doctor!

De Retro audio systemen die -OEH Wonen en Lifestyle- verkoopt, voldoen kwalitatief en technisch aan de modernste eisen maar zien eruit alsof ze zo uit de fifties, sixties of seventies komen. Met onze voorliefde voor het uiterlijk van sommige Vintage en Retro apparaten en de vele design mogelijkheden hebben we een collectie van de mooste en beste Retro platenspelers, Retro Radio's en Retro telefoontoestellen samengesteld. Stuk voor stuk geselecteerd met het doel om als een kwalitatief modern apparaat te functioneren maar zeker ook om als pure eyecatcher in elke woonstijl te dienen!

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel