Wat leuk dat je wat meer over Op Eigen Houtje lifestyle te weten wilt komen!

Op Eigen Houtje Lifestyle is een klein familiebedrijfje van vakmensen met een passie voor houtbewerking en mensen met een passie voor trends, interieur en lifestyle artikelen. Door onze interesse voor de diversiteit van interieurs, inrichtingen en vooral de variatie aan stijlen die mensen leuk vinden, zijn wij reeds lang bezig met het volgen van de diverse stijlen en trends.

Al geruime tijd ontwerpen en maken we zelf met succes hobbymatig woonaccessoires en sinds januari 2015 als bedrijf. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf en slimme inkoop kunnen we voordelig blijven en scherpe prijzen bieden.

We vinden het belangrijk om onze klanten persoonlijke aandacht te kunnen geven, mee te denken met uw ideeën en de kwaliteit te bieden die ons als vakmensen voldoening geeft.

Na hard werken is in juli 2015 onze website online gegaan en kunnen we met trots onze steeds groter wordende collectie aan iedereen laten zien!

Ik nodig u dan ook van harte uit om een kijkje te nemen op onze website.
Alvast veel winkel plezier gewenst en als u nog vragen, suggesties of leuke ideeën heeft hoor ik het graag.

Groet,
Irene Voorneveld.


 

 

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel