Disclaimer voor www.opeigenhoutjelifestyle.nl

Op Eigen Houtje Lifestyle (Kamer van Koophandel: 62283669), hierna te noemen OEH, verleent u hierbij toegang tot www.opeigenhoutjelifestyle.nl en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

OEH behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

OEH spant zich in om de inhoud van www.opeigenhoutjelifestyle.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op www.opeigenhoutjelifestyle geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met OEH. Voor op www.opeigenhoutjelifestyle.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan OEH nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij OEH en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van OEH, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

 

 

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel