Informatie rondom het retourneren van artikelen (herroepingsrecht)

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief de eventueel door u betaalde verzendkosten gecrediteerd. Enkel de verzendkostenkosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven bijvoorbeeld de website van uw vervoerder.

Wij verzoeken u gebruik te maken van het hiervoor bestemde formulier voor herroeping: Formulier voor herroeping

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dienen de artikelen in originele en onbeschadigde staat met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking aan Op Eigen Houtje Lifestyle geretourneerd te worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u voor het gemak het volledig ingevulde Formulier voor herroeping meesturen als u contact met ons opneemt via info@opeigenhoutjelifestyle.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Let op! Speciaal naar uw specificaties op maat gemaakte meubels/producten worden niet retour genomen.
De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

 

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel