Op Eigen Houtje Retro design


Als cadeau of juist als finishing touch in huis, Retro inspired radio's, platenspelers, bluetooth speakers, vinyl accessoires en telefoons zijn zeer populair!
En niet alleen onder "vintage lovers" en platen verzamelaars. Ze zijn juist niet meer weg te denken als functionele accessoires die bij echt elk interieur passen!

De Retro audio systemen die OEH Wonen en Lifestyle verkoopt, voldoen kwalitatief en technisch aan de modernste eisen maar zien eruit alsof ze zo uit de fifties, sixties of seventies komen. Stuk voor stuk met het doel om als een kwalitatief modern apparaat te functioneren maar zeker ook om als pure eyecatcher in elke woonstijl te dienen!

GPO Retro is een echt klassiek Engels merk wat kwalitatief hoogstaande Retro inspired radio's, platenspelers, bluetooth speakers, vinyl accessoires en telefoons produceert. Onze GPO artikelen zijn echte blikvangers, of ze nu dienen om wat kleur aan je interieur toe te voegen of juist om je inrichting een stijlvol retro tintje te geven.

Geschiedenis van General Post Office, (Engels)

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel