Terapy gelooft in recharge. Want net als onze smartphones, tablets en computers moeten toch ook mensen weer worden opgeladen? Even bijkomen van de alledaagse beslommeringen en drukte, dat kan optimaal in de Terapy zitzak. Een wetenschap aan ergonomisch zitcomfort en een relaxte levensstijl.

Oprichter Iron Jordan besloot om in 2008 zijn baan op te zeggen bij een grote multinational om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Hij was opzoek naar een relaxte leefstijl en wilde graag een eigen bedrijf oprichten. Samen met een aantal vrienden ontwikkelde Iron de Terapy zitzak; een plek om te relaxen en op te laden. Om je gedachten te laten varen, en je fantasie de vrije loop te laten.

De eerste modellen werden goed ontvangen en zo kon de Terapy familie zich steeds verder uitbreiden.
"Met onze producten willen we iedereen het gevoel geven even weg te mogen dromen op een wolk van marshmallows," aldus Iron. "Om daarna met een opgeladen gevoel verder te kunnen gaan. Zodat iedereen zich vrij voelt op zijn of haar eigen manier." Een filosofie die uitstekend aansluit bij Op Eigen Houtje Wonen & Lifestyle.

© 2015 - 2018 -OEH Wonen & Lifestyle- Online Scandinavisch design, voor een Basic , Puur en Retro interieur. | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel